DeezyDavid seurasi isoveljensä Graciaksen jalanjälkiä artistiuralle, mutta etenee sisällöllisesti ihan toisenlaiseen suuntaan

PME:n uusin tulokas on niin rockstar.

Nyt se on ulkona, nimittäin DeezyDavidin ensimmäinen julkaisu PME Recordsilla. Helsinkiläisartistin pelinavauksena lafkalla toimii tuplasingle Faijas kyselee / Stadii junal, jonka ensimmäisestä raidasta on tehty myös video.

Faijana videolla toimii totta kai DJPP, joka on ollut mukana useissa PME-leirin projekteissa. Studiollakin usein ”faijaksi” kutsuttu tuottajaguru on tehnyt läheistä yhteistyötä JVG:n tiimin kanssa Sini Sabotagen Levikset repee -hitistä lähtien.

PME:n uuden tulokkaan kohdalla vertailu samalle labelille sainattuun Graciakseen on näin uran alkumetreillä aika lailla väistämätöntä. DeezyDavid ja Gracias eroavat kuitenkin tuotoksillaan niin paljon toisistaan, että kaksikon veriside unohtuu nopeasti. Yksi tyylien erilaisuuteen vaikuttava tekijä on varmasti ikäero, sillä vasta 16-vuotias Deezydavid on lähestulkoon puolet isoveljeään nuorempi.

Sen pidemmittä puheitta julkaisu kannattaa ottaa kuunteluun alta. Jaakko Jokelan ohjaama Faijas kyselee -videon sen sijaan löytyy yltä.