Debyyttialbumiaan valmisteleva Etta julkaisi uuden singlen

Nelli Kenttä

Etalta uusi single.

Kovassa nosteessa oleva Etta julkaisi viime yönä uuden singlen. Uusi kappale, Prinsessa, on tehty yhdessän tuottaja Salahpolon ja Kyösti Salokorven kanssa. Julkaisulle on haettu inspiraatiota laulajan omien teinivuosien ajoilta. Etta itse on kertonut uudesta kappaleestaan tiedotteelle seuraavasti:

”Jo vuoden ajan mulla oli pyöriny mielessä idea tästä biisistä, tiesin et tää on tarina minkä haluun kertoo. Olin koko yläasteen aika kapinallinen nuori. Mun elämä painottu aikalailla ystäviin, hauskanpitoon ja viikonloppuihin. Nopeesti mukaan tuli bileet ja alkoholi. Oon maailman herkin tyttö ja välillä mul on vaikeuksii käsitellä mun tunteita. Ehkä bailaaminen on mulle jonkinlainen pakokeino. Tää biisi on mun kiitos kaikille niille, jotka on ollut mun tukena kaikkien vaikeiden aikojen läpi ja valvonu mun vieressä vuodesta toiseen. Mun äiti. Mun perhe. Mun parhaat ystävät. ”

Ahkerasti uutta musiikkia julkaissut Etta työstää parhaillaan myös ensimmäistä albumiaan, josta saadaan kuulla lisää myöhemmin. Kuuntele Prinsessa-kappale alta.