Darude julkaisi uutta musaa Audioventuran kanssa – mukana myös australialainen laulaja JVMIE

Darude julkaisi Hide-sinkkunsa eilen.

Darude julkaisi uuden singlen yhdessä suomalaistuottaja Audioventuran (Sami Tuomi) kanssa. Hide-nimisellä kappaleella laulaa australialainen JVMIE, joka on tehnyt aiemmin yhteistyötä Daruden lisäksi mm. David Guettan ja Kelly Rowlandin kanssa.

Hide on syntynyt yhteistyössä taitavan suomalaistuottaja Audioventuran kanssa. Kuulin hänestä ensimmäisen kerran miehen julkaistua hienon Tomorrow-biisin yhdessä Joonas Hahmon kanssa ja otin yhteyttä ehdottaakseni yhteistyötä. Biisin vokaaliosuudet laulaa australialainen JVMIE, joka on feattaamassa myös jo aiemmin julkaistulla Timeless-singlelläni”, kertoo Darude tuoreesta biisistään.

Darude on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä artisteista. Hän on palkittu DJ ja keikkailee ympäri maailmaa aktiivisesti noin 70 keikan vuositahdilla. Darude on julkaissut musiikkia vuodesta 1995. Ensimmäinen studioalbumi oli Before the Storm (2000), jonka maailmanlaajuiseksi kestohitiksi nousi single Sandstorm. Darude on julkaissut yhteensä neljä albumia, joista viimeisin Moments vuonna 2015.

Kuuntele biisi alta.