Darude ja Super8 & Tab esiintyvät tänä iltana Lontoon legendaarisella Ministry of Sound -klubilla

"Nyt näytetään yhdessä rinta rottingilla mistä suomalainen EDM-kana pissii!”

Aktiivisesti ympäri maailmaa keikkaileva Darude sekä Suomen menestyneimpiin elektronisen musiikin yhtyeisiin lukeutuva Super8 & Tab soittavat tänään 26-vuotisen historian omaavalla Gallery-klubilla, joka toimii Lontoon legendaarisella Ministry of Sound -klubilla perjantaisin.

”Kansainvälisille klubbaajille Ministry of Sound on yksi legendaarisimmista klubeista ja brändi on levinnyt eri maissa ympäri maailman klubien, tapahtumien ja levy-yhtiötoiminnan kautta. Darude ja Super8 & Tab ovat soittaneet useita kertoja MoS-tapahtumissa ja nyt näyttävät yhdessä rinta rottingilla mistä suomalainen EDM-kana pissii”, Darude iloitsee jo etukäteen huomista klubi-iltaa. Aihetta iloon on, sillä erinomaiset puitteet omaavalla klubilla ei suomalaisartisteja ole turhan usein kuultu.

Toisensa jo 2000-luvun alusta tunteneet Darude ja Super8 & Tab ovat aiemminkin soittaneet jo joitakin yhteisiä keikkoja ja molemmat ovat soittaneet keikoillaan myös toistensa biisejä, mutta nyt yhteistyö saa myös uusia ulottuvuuksia kun Miika Elorannan (Super8) ja Janne Mansneruksen (Tab) tekemä remix Daruden tämän vuoden euroviisubiisiin Look Away julkaistaan lokakuussa ja jo kauan suunnitellun yhteisbiisin teko on aloitettu.

Kumpaakin artistia on mahdollista nähdä syksyn aikana livenä myös Suomessa. Super8 & Tab on lähdössä syksyllä Suomen-kiertueelle, jonka päivät ja paikat julkistetaan piakkoin. Darude puolestaan juhlii pitkää uraansa soittamalla keikan vierailijoidensa kanssa Tampereen Pakkahuoneella 5. joulukuuta.