Da Costan tuoreella albumilla vierailevat mm. Gracias ja Kingfish

Da Costan kauan odotettu suomenkielinen debyyttialbumi saatettiin päivänvaloon viime perjantaina 1. marraskuuta.

Da Costan kauan odotettu suomenkielinen debyyttialbumi saatettiin päivänvaloon viime perjantaina 1. marraskuuta. Spotify on nostanut albumilta peräti 3 kappaletta isoimmille listoilleen.

Da Costan täyspitkä albumi Seitsemän Päivää pohdiskelee modernin elämän suuntaa ja tarkoitusta. Onko yksilöllä täysi vastuu luoda merkitys elämäänsä? Da Costan mukaan koko albumin tematiikka pohjautuu täysin yksilövapauden ylistämiseen kuin myös sen parjaamiseen.

”Me eletään aikaa, jossa liberalismi on valtauskonto ja kaikki haluaa tehdä mitä haluaa, silti kukaan ei halua jäädä yksin. Populäärikulttuuri huutaa itsemääräämisoikeuden puolesta ja konsepti itsessään ei ole hyvä tai huono. Mutta se, miten kukin kokee asian on sitten ihan toinen juttu. Meissä jokaisessa asuu yö ja päivä, elämän erottamattomat osat, koko paketti,” Da Costa sanoo.

Albumilla kuullaan Suomiräpin kärkikastiin lukeutuvia artisteja kuten PME recordsista tuttu Gracias, Tasoi Recordsin Kingfish, Suomi Hip Hopin pioneeri Kalle Kinos sekä monia muita mm. Da Costan luotsaamasta Krooninen (KRNIN) -levymerkistä.

Kuuntele albumi alta.