Cledos, Kube, Opaali, Slim Mill, Pajafella… Underground-nimen uusimmalla raidalla dissataan vähän kaikkia

Saadaankohan tälle dissiraidalle minkäänlaista vastakaikua?

”Kuka v*ttu on Likane Pete?”, saattaa kysyä aika moni kotimaisen rap-kentän iso vaikuttaja lähiaikoina. Nimi ei välttämättä soita kelloja edes vannoutuneimpien räppipäiden keskuudessa, mutta tilanne saattaa muuttua nopeasti.

Porilaisartisti on nimittäin julkaissut uuden kappaleen nimeltä Likane on tääl Pt. 4, jolla tulilinjalle joutuu useampikin tunnettu tekijä. Kappaleessa dissataan ainakin Cledosta, Kubea, Opaalia, Slim Milliä ja Pajafellaa.

Osansa saa myös Juhani. Oletamme kuitenkin että kyseessä ei ole Juhani Saksikäsi, vaan Slim Millin samanniminen yhteistyökumppani, jolta on selkeästi jäänyt läksyt lukematta. Kappaleen kolkoimmat lainit on omistettu helsinkiläiselle Oskari Olemattomalle.

Muun muassa Kakezi Usumin ja Koli-C:n kanssa työskennellyt Likane Pete on hionut osaamistaan yli kymmenen vuoden ajan. Meininkiviihteen artisti on julkaissut neljä levyä, ja viidennen on tarkoitus tulla ulos vuodenvaihteessa.

Todennäköisesti raidalla haetaan rapakon takaisella mallilla huomiota omille tekemisille ja uudelle levylle, siinä määrin perusteettomilta hyökkäykset tuntuvat. Strategiahan ei ole todellakaan uusi, kysykää vaikka 50 Centiltä.

Mutta osuvatko iskut maaleihinsa? Kuuntele träkki alta ja muodosta oma mielipiteesi.