Cledos ja Behm julkaisivat yhteiskappaleen – kuuntele se tästä

Matias Jalmari

Cledoksen Life-kappale sai uuden elämän.

Menestystä omilla tahoillaan niittäneet Cledos ja Behm löivät viisaat – ja luovat – päänsä yhteen. Lopputuloksena on syntynyt yhteisbiisi nimeltään Life (Sun luo).

Behm ihastui Cledoksen Life-kappaleeseen, jonka kuuli Ceissi-lyhytelokuvaa katsellessaan. Myös Cledoksella itsellään on Ceissi-debyttialbumiltaan tutulle kappaleelleen oma paikkansa sydämessään. Cledoksen tiedotteelle kertoman mukaan alkuperäisestä versiosta puuttui kokonaan toinen verse, jonka Behm paikkaa tulkinnallaan täydellisesti.

”Originaaliversio biisistä on saanut julkaisustaan saakka paljon rakkautta ja ollaan fiilistelty sitä myös tiimin kesken, joten koettiin että se ansaitsee uuden elämän. Kuulin, että BEHM fiilaa biisiä myös, joten hänen hyppääminen träkille tuntui luontevalta ja lopputuloksen kuultuani en olisi voinut kuvitella siihen sopivampaa tyyppiä”, Cledos kertoo.

Behm on puolestaan kertonut omalta osaltaan seuraavaa:

”Katsoin syksyllä uteliaisuuttani Cledoksen lyhytelokuvan. En vieläkään tiedä mitä tapahtui, mutta LIFEn lähdettyä soimaan menin kai vähän sijoiltani. Siinä oli jotain poikkeuksellista. Mietin mielessäni hypoteettista verseä, jonka itse olisin biisiin kirjoittanut, vaikkei tällaista mahdollisuutta ollut silloin tarjolla. Myöhemmin sellainen kuitenkin syntyi, kun kerroin rakastavani kappaletta. Paperilla Cledos ja BEHM näytti mielestäni hauskalta, jopa vähän mahdottomalta. Lopputulosta kuunnellessa tulee silti sellainen olo, että ’näinhän tämän kuuluikin mennä’.”

Pistä Life (Sun luo) kuunteluun alta.