Chrizay leikittelee uutuusvideollaan erikoisella konseptilla: mitä ohjeita antaisit, jos voisit soittaa nuoremmalle itsellesi 30 sekunnin puhelun?

Helsinkiläisen Chrizayn LNN (Leija Nuori N*kru) -anthemin video on nimensä mukaisesti leija.

Nuori artistilupaus Chrizay on tuonut palan kesää takaisin julkaisemalla LNN (Leija Nuori N*kru) -antheminsa kauan marinoituneen musiikkivideon. Parhaimmillaan Spotifyn viraalilistan sijalle yhdeksän julkaisunsa yhteydessä nousseen kappaleen visuaalit on ohjannut DJ- ja tuottajamaailmasta tuttu Peti Peti.

Kongolaistaustainen Chrizay eli Christopher Kalonji on osa Blockfesteillakin kesällä 2016 keikkaillutta Yungin Takeover -kokoonpanoa. Viime kesänä artisti nähtiin Blockfestin ohella Ruisrockin ja Weekend Festivalin keikkalavoilla.

21-vuotiaan helsinkiläisartistin ensimmäinen EP-julkaisu Leija Nuori Nation ilmestyi keväällä ja se sai hyvän vastaanoton. EP:n kappaleita on striimattu Spotifyssa lähes puoli miljoonaa kertaa. Levyllä ovat mukana myös Tasoi Recordsin artistirosteriin kuuluvat Diison ja Kingfish.

Uuden videonsa alussa Chrizay soittaa itselleen puhelun menneisyyteen. Mitä ohjeita artistilla on nuoremmalle itselleen? Tsekkaa video alta!