Chisu tekee ensimmäisen artistivierailunsa Paperi T:n uudella singlellä – mutta muistatko minkä rap-ryhmän julkaisuilla laulajaa on jo aiemmin kuultu?

”Ei oo hätää ennen ku ei oo hätää, paniikki alkaa vasta kun kaikki menee hyvin”.

Tulevan Kaikki on hyvin -kakkosalbuminsa ensimmäisen ennakkovinyylipainoksen nopeasti loppuunmyynyt Paperi T on julkaissut toisen singlen odotetulta pitkäsoitoltaan. Paniikki-nimisellä kappaleella kuullaan helsinkiläisen rap-artistin ohella laulaja-lauluntekijä Chisua, joka ei ole aiemmin urallaan vieraillut muiden artistien kappaleilla.

– Oon iso Paperi T -fani ja olin tosi iloinen kun Henkka pyysi mua mukaan. Ja biisihän oli myös loistava, joten vastaukseni hänelle oli helppo kyllä, Chisu kommentoi levy-yhtiön tiedotteessa.

Laulajaa on kuultu aiemminkin kotimaisilla rap-julkaisuilla, vaikka häntä ei olekaan merkitty kappaleiden vierailijaksi. Chisu on ollut mukana taustalaulajana Kapasiteettiyksikön kappaleilla Näyttää hyvältä, Pakko saada sut ja Vielä vähän aikaa, joista kaikki julkaistiin myös singleinä.

Uutuuskappaleella Chisu saa siis ensimmäisen featuring-krediittinsä. Paperi T luonnehtii Paniikkia yhdeksi albumin kulminoitumispisteistä.

– Se kertoo siitä tunteesta kun tajuaa, että elämässä onkin jotain menetettävää. Ahdistuksen ja vapautumisen samanaikainen kohtaaminen. Onnekseni Chisu tajusi mitä hain biisillä ja lähti mukaan, koska ajattelin alusta asti, että juuri hän osaisi taltioida sen tunteen oikein biisille.

Ota Paniikki kuunteluun alta. Ezra Gouldin ohjaama musiikkivideo julkaistaan perjantaina 25. toukokuuta.