Cheekiltä ja Elastiselta yhteinen projekti Profeetat: ”Pienet riidat ei heiluta jättiläisiä!”

Suomiräpin kruunaamattomat kuninkaat Cheek ja Elastinen julkaisivat tiistaina odotetun ja etukäteen kovaa ennakkokohua nostattaneen singlen nimeltään Sinuhe.

Kaksikon muodostaman Profeetat-projektin peruskivi muurattiin vuonna 2013, kun Cheekin Kuka Muu Muka -albumin viimeisenä kappaleena kuultiin miesten duetto Profeetat.

Vaati oman aikansa ennen kuin projekti päätyi siihen pisteeseen, että tulilla on jättihitti, tulevia areenakeikkoja ja uusia kappaleita. Miesten yhteinen matka on ollut täynnä onnistumisia, hankauksia ja takaiskuja, mutta päämäärä on molemmilla sama.

– Meillä ei koskaan ole ollut mitään biiffiä, mutta olemme kokeneet ikään kuin hankauksia. Ei ole ollut pekkää ylämäkeä meidänkään yhteinen taival. Mutta aina on olemassa jotain tärkeämpää. Ja jos ne asiat eivät olisi tapahtuneet, me emme istuisi tässä ja tehtäisi kahta jättikeikkaa yhdessä. Asiat ovat monisäikeisempiä, Elastinen totesi.

Kuinka uusi kappale sai alkunsa? Mitä sen sanoma merkitsee molemmille miehille? Ja mitä on vielä luvassa Profeettojen tiimoilta?