Cheekillä on jo selkeitä suunnitelmia oman artistiuransa jälkeiselle ajalle – Liiga Music kiinnitti ensimmäisen artistinsa

Cheekin luotsaama levy-yhtiö alkaa julkaista musiikkia muiltakin kuin perustajaltaan.

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Cheek laittoi pystyyn oman levy-yhtiönsä Liiga Musicin jo vuonna 2011. Toistaiseksi sen kautta ei ole julkaistu materiaalia muilta kuin sen perustajalta itseltään, mutta nyt tilanteeseen on tulossa muutos.

Cheek paljasti tänään sainanneensa ensimmäisen artistin omalle levymerkilleen. Liiga Musicin pelinavauksena uusien artistien kanssa toimii 20-vuotias helsinkiläinen Lukas Leon. Cheek kommentoi asiaa sosiaalisen median kanavissaan jakamassaan postauksessa.

– Bongasin Lukaksen kaks vuotta sitten Youtubesta täysin sattumalta feattaamassa yhdellä musavideolla. Mietin et kuka nuori jäbä räppää ja rimmaa noin hyvin ja tollasella asenteella. Etsin tyypin Facebookista ja pistin viestii. Kahden vuoden ajan Lukas on ollut studiossa, musiikkia on syntynyt ja oon todennu, että ton tyypin skilssit on ihan omalla tasollaan.

Carla Ahoniuksen manageroima tulokas nähdään lämppärinä Cheekin toukokuussa alkavalla Täältä sinne -kiertueella, joka käsittää seitsemän paikkakuntaa. Ennakkotuntumaa Lukas Leonin osaamisesta on mahdollista ottaa alta.