”Cheekend” alkaa olla jo käsillä – ota nämä asiat huomioon jos olet menossa todistamaan Cheekin uran loppua Lahden mäkimonttuun

Valot sammuu -konserttien aikataulut on nyt julkistettu.

Suomen suosituimman artistin Cheekin uran päätöskonsertit järjestetään tulevana viikonloppuna Lahden mäkimontussa. Loppuunmyytyihin tapahtumiin tulossa 60 000 kävijää todistamaan ennennäkemättömiä spektaakkeleita.

Alla on kootusti tietoa konserttien käytännön järjestelyistä. Lisätietoa tapahtumapaikasta ja järjestelyistä löytyy täältä.

AIKATAULUT:

Valot sammuu -konserttien ohjelmisto on täydentynyt tapahtuma-alueelle rakennettavalla toisella lavalla. Lavalla nähdään Liiga Musicin ensimmäinen kiinnitys Lukas Leon, Sillat-kappaleelta tuttu Ilta sekä esimerkiksi Satutat mua -hitistään tunnettu Tippa.

Konserttialueen tapahtumatorilla on myös useita pop up -ravintoloita ja baareja, Cheekin fanituotemyyntiä sekä muita aktiviteetteja. Tapahtumassa on esimerkiksi mahdollista viedä itsensä äärirajoille (pun intended) benji-hypyn muodossa.

Konserttien jälkeen viereisessä Lahti-hallissa järjestetään täysi-ikäisille suunnatut viralliset jatkobileet. Jatkoille liput myydään erikseen.

Valot sammuu -konserttien aikataulu:

16.00 Tapahtuma-alueen portit avataan
16.00-19.00 Ohjelmaa tapahtumatorilla:
16.30 Lukas Leon
17.30 Ilta
18.30 Tippa
18.00 Pääsy konserttialueelle mäkimonttuun
20.00 Cheekin esiintyminen alkaa
22.30 Cheekin esiintymisen arvioitu loppumisaika
22.30-02.00 Viralliset jatkobileet Lahti-hallissa (K-18)

SAAPUMINEN JA KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT:

Konsertin järjestäjät muistuttavat, että saapumiseen kannattaa varata reilusti aikaa. Kun liikkeellä on isot ihmismassat, niin matkustamiseen, sisääntuloon ja poistumiseen on syytä jättää pelivaraa. Turvatarkastukseen, rannekkeenvaihtoon ja portille rakennetaan kymmeniä sisääntulokaistoja, mutta suuren yleisömäärän vuoksi odotettavissa on jonoja. Tapahtumapaikalle suositellaan saapumaan jo ennen klo 18 eli hyvissä ajoin ennen Cheekin aloitusaikaa.

Lahden mäkimontun läheiset tiet suljetaan ajoliikenteeltä, joten julkisen liikenteen käyttäminen on suositeltavaa. Matkaliput kannattaa ostaa ajoissa ja autot pysäköidä esimerkiksi Lahden Toriparkkiin, Sibeliustalon ympäristöön tai Sopenkorven pysäköintialueelle. Tapahtuma-alueen portille ei pääse ajamaan autolla, joten jättö- ja noutopaikat tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

VARO VÄÄRENNETTYJÄ LIPPUJA!

Loppuunmyytyjen konserttien järjestäjät muistuttavat, että jälkimarkkinoilta ostetut liput saattavat olla väärennettyjä. Järjestäjien mukaan ainoastaan suoraan Lippupisteestä ostettujen lippujen aitous voidaan varmistaa.

Mikäli et pääse paikalle mäkimonttuun, niin voit katsoa Cheekin uran viimeisen konsertin suorana tv-lähetyksenä Neloselta lauantaina 25. elokuuta klo 20.00 alkaen. Lisäksi kanavalla nähdään uusi Kuka muka -dokumentti artistista perjantaina 24. elokuuta klo 21.00.