Cheek palasi juurilleen ja rokkasi legendaarisen 8-salin nurin – katso kuvat keikalta!

Cheekin supersuosittu ja pitkään odotettu klubikiertue tulee päätökseensä tänään lauantaina Lahden legendaarisella 8-salilla.

Jare Henrik Tiihonen heittää Lahdessa kaksi keikkaa, joista ensimmäinen nähtiin perjantaina 23.9. Lavalla Cheekin ohella rokkasivat Brädi, tuplaaja TS ja DJ Luoma, joka valotti FUM.FI:lle kuukauden kestänyttä kiertuetta.

– Olemme esittäneet kappaleita laidasta laitaan koko Jaren uralta. Keikat suunnattiin faneille, jotka ovat seuranneet matkaamme since day one, Luoma kertoo.jare2

Miehen mukaan jokaisen kiertueella soitetun keikan settilista on elänyt ”lennosta”, sillä Cheek ja kumppanit ovat halunneet tehdä kaiken spontaanisti ja soittaa biisejä, joita yleisö haluaa kuulla juurikin sillä hetkellä.

– Olemme sekoittaneet biisien esitysjärjestystä, eläneet enemmänkin siinä hetkessä. Jokainen keikka on ollut aina vähän erilaisempi kuin edellinen. Keikan pituus on ollut jotakuinkin sama jokaisella keikalla, mutta kappaleet ovat vähän vaihdelleet.jare3

Spontaanius ja kappaleiden päättäminen lennosta ei kuitenkaan vaikuta kokeneiden esiintyjien suorittamiseen.

– Ei tällainen vaikuta tekemiseemme. Joskus saattaa olla pientä haravoimista, kun biisit eivät välttämättä lähde heti niin armeijantarkasti, mihin keikoillamme on totuttu, mutta päätimme jo alussa, että nyt teemme kaiken eri tavalla kuin esim. bändikeikoillamme on nähty. Tuodaan mukaan ne DJ-keikkojen vahvuudet, Luoma jatkaa.

Kiertueen päätöskeikasta DJ Luoma odottaa ”vähintäänkin yhtä kovaa kuin eilisestä”.

– Lahti rokkasi ihan täydet. Ainakin 6/5.jare4

Katso yltä Cheekin tunnelmat kesän Blockfesteiltä, kun mies kertoi ajatuksiaan kohta jo taakse jääneestä klubikiertueesta.

Cheekin klubikiertue päättyy tänään Lahdessa loppuunmyytyyn keikkaan.