Cheek nimeään kantavasta konjakista: ”Tää oli mulle tosi iso kunnia”

Samalla kun Cheek julkaisi JHT – Musta Lammas -elämäkertansa, mies lanseerasi markkinoille nimeään kantavan konjakin.

Räppäri julkaisi tiistaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitelee käsissään Larsen XO by JHT -konjakkipulloa.

Kuvan yhteyteen mies on kirjoittanut saaneensa pullon vihdoin kunnolla hyppysiinsä. FUM.FI tapasi miehen kirjan ja juoman julkistustilaisuudessa ja kysyi, kuinka tähän tilanteeseen on päädytty.

– Se oli hieno sattumien summa. Oli tosi iso kunnia päästä sinne Ranskaan päästä vähän maistelemaan ja haistelemaan sekä tutustumaan vähän tuohon hommaan, Cheek kertoi.

Category Brand Manager Katia Gustafsson kertoi FUMille, että Cheek on tunnettu siitä, että hän arvostaa laadukkuutta, luksusta ja korkeatasoisia tuotteita, joten oli selvää, että Cheekin ollessa kysymyksessä, ainoa valinta konjakiksi oli korkein laatuluokka eli XO.

– Kävimme keväällä Cognacissa, ja siellä Jare pääsi kellarimestarin kanssa valitsemaan itse, millaiselta hän haluaisi juomansa maistuvan. Jare itse teki kyseisen blendauksen. Sen jälkeen kellarimestari järjesti sokkotestin, jossa Jare maisteli erilaisia blendauksia, mutta joka kerta hän päätyi omaan blendaukseensa.

– XO by JHT on täysin Cheekin käsialaa, ja kellarimestarin mukaan sokkotesti todisti sen, että Jare oli sitoutunut tähän projektiin. Sen lisäksi mestari huomasi, kuinka paljon Jare ymmärsi konjakkien päälle.