Chebaleban perustama levy-yhtiö julkaisi uutta materiaalia – tuore sainaus on vaikuttanut aiemmin muun muassa Yellowmicille levyttäneessä kokoonpanossa

Sine Irasta soolouralle ponnistaneen Kimi Hendrixin ensimmäinen soolosingle Status julkaistiin viime vuonna.

Üsic kiinnitti Kimi Hendrixin artistirosteriinsa.

Tänä kesänä toimintansa aloittanut Üsic jatkaa uusien julkaisujen tiputtelua. Chebaleban perustama lafka on kiinnittänyt listoilleen uutena nimenä Kimi Hendrixin, jolta on tänään tullut ulos single Niinku se ei ois mitää.

Viime vuonna ensimmäisen soolosinglensä julkaissut artisti on aiemmin vaikuttanut Sine Ira -kokoonpanossa. Linkkejä Chebaleban suuntaan löytyy siis jo entuudestaan, sillä niin Sine Ira kuin Chebalebakin ovat aikoinaan levyttäneet Löyly-Viihteelle.

Kimi Hendrixille on jäänyt paljon sanottavaa hampaankoloon, joten tiedossa on vihaista iskulinjaräppiä. Muita räppäreitä kehotetaankin jäämään lomalle anteeksipyytelemättömällä uutuusraidalla, jonka on tuottanut Sami Väkevä eli Visva.

Lisäksi Chebalebalta itseltään julkaistiin viikonloppuna uutta materiaalia Liitelen-singlen muodossa. Saman tuottajan kädenjälkeä olevalla loppukesän fiilistelyraidalla on mukana Ändi, jolta luonnistuu rap-vokaalien ohella laulaminenkin.

Kuuntele tuoreen levy-yhtiön uutuusjulkaisut alta. Lisäksi ainakin Kimi Hendrixin kappale saa myöhemmin tuekseen visuaalit, joten kannattaa pitää silmät auki.