Ceebrolistics tekee ensimmäisen klubikeikkansa vuosien tauon jälkeen – tiedossa uusia versioita klassikoista ja ehkä myös kokonaan uutta tuotantoa

Ceebrolistics aktivoitui uudelleen viime kesänä Pijallin palattua musiikin pariin.
Jussi Hellsten

Ceebrolistics nähdään Tavastialla tammikuussa.

Kotimaisen hiphopin kulttinimi Ceebrolistics tekee pitkän tauon jälkeen ensimmäisen virallisen klubikeikkansa. Useilla eri aliaksilla tunnetut RPK, Mattip ja Pijall nousevat yhdessä helsinkiläisen Tavastia-klubin lavalle 19. tammikuuta.

Noin seitsemän vuotta tauolla ollut pioneeriryhmä päätti hiljaiselonsa viime kesänä Flow’n ja Sidewaysin festarilavoilla. Ohjelmatoimisto Fullsteam Agency ilmoitti lokakuussa kiinnittäneensä kokoonpanon listoilleen, joten keikkoja järjestetään tulevaisuudessa todennäköisesti enemmänkin.

Lisäksi ryhmä on suunnitellut uuden musiikin julkaisemista. Ennen mahdollisia Ceebrolistics-julkaisuja luvassa on vinyylijulkaisut Pijallin uusista sooloalbumeista 20- ja 20+. Ensimmäinen niistä julkaistaan 22. joulukuuta, kun taas toisen julkaisuajankohta 19. tammikuuta osuu yksiin Ceebrolisticsin Tavastian-keikan kanssa. Musiikin pariin palanneella artistilla on tekeillä myös levyt Jaguar I ja Jaguar II, jotka on tarkoitus julkaista saman mallin mukaisesti myöhemmin.

Edellisen klubikeikkansa Ceebrolistics teki syyskuussa 2010 nyt jo toimintansa lopettaneessa Club Yk:ssa. Tsekkaa videoklipit keikalta alta!