Ceebrolistics tekee ensimmäisen klubikeikkansa vuosien tauon jälkeen – osallistu kilpailuun ja voita liput itsellesi ja kaverillesi Tavastialle!

Tulossa on enemmän kuin mitä odotat.

Viime kesänä Sidewaysissa ja Flow’ssa paluun lavoille tehnyt Ceebrolistics nähdään ensimmäistä kertaa vuosiin oikeaoppisella klubikeikalla. Useilla eri aliaksilla tunnettujen Matti P:n, Pijallin ja RPK:n muodostama kulttikokoonpano nousee legendaarisen Tavastian lavalle perjantaina 19. tammikuuta.

Vuonna 1995 perustettu Ceebrolistics on suomalaisen hiphopin pioneeriryhmä, joka erottui heti alussa omaleimaisella ja tinkimättömällä tuotannollaan muista. Myöhemmin yhtye yhdisti musiikkiinsa muun muassa dubstepiä, minimalistista teknoa ja triphopia. Tavastialla kolmikko tarjoaa kuuntelijoilleen laajan kattauksen niin klassikkoja kuin myös toistaiseksi julkaisematonta materiaalia.

FUM.FI järjestää yhteistyössä Fullsteam Agencyn kanssa kilpailun, jossa on jaossa kaksi kahden hengen lippupakettia keikalle. Liput arvotaan alla olevaan kilpailukysymykseen oikein vastanneiden kesken. Kilpailu on voimassa maanantaihin 15. tammikuuta asti ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.