Ceebrolistics kiinnitettiin ohjelmatoimisto Fullsteam Agencyn listoille – onko kokoonpano tekemässä keikkojen lisäksi uutta materiaalia?

Ceebrolistics Flow Festivaleilla elokuussa 2017.
Jussi Hellsten

Matti P, Pijall ja RPK keikkailevat taas yhdessä.

Ceebrolistics aktivoituu jälleen. Viime kesänä Sideways- ja Flow-festivaaleilla kahdeksan vuoden tauon jälkeen esiintynyt kokoonpano kuuluu nyt ohjelmatoimisto Fullsteam Agencyn edustukseen.

Pijallin mukaan tulevista keikoista tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina. Edelläkävijäryhmä on suunnitellut myös paluuta studioon.

– Olisi tarkoitus tehdä uutta musaa, mutta sekin saa päivänvalonsa jos ja kun biisejä syntyy, omaa soololevyäänkin työstävä artisti kommentoi.

Vuonna 1995 perustettu Ceebrolistics on yksi kotimaisen hiphopin kaikkien aikojen arvostetuimmista nimistä ja osa Murmurecordings-kollektiivia. Matti P:n, Pijallin ja RPK:n muodostama yhtye nousi nykyiseen kulttiasemaansa klassikkojulkaisuilla kuten Hyviä juttuja ja 0. EP. Suomeksi ja englanniksi musiikkia tehnyt ryhmä julkaisi edellisen levynsä Ö vuonna 2005. Mikäli uutta materiaalia julkaistaan, niin sitä kuullaan todennäköisesti nimen CBR alla.