Breikkareiden rinkijamit palaavat Harjun nuorisotalolle – nuorten olympiajoukkueen skillsit laitetaan koetukselle yllätysbattleissa

Flow Mo Sounds Cypher Saturdays tekee comebackin.

Helsingin Kalliossa sijaitseva Harjun nuorisotalo on tuottanut jo pitkään hyviä juttuja suomalaiselle hiphop-kulttuurille. Esimerkiksi Fintelligens sai alkunsa siellä, kun taas Aksim, Ruudolf ja Särre ovat vetäneet tiloissa omaa rap-työpajaansa. Yhtä lailla myös monet Helsingin yöelämästä tutut DJ:t ovat saaneet oppinsa J-Lainin ja DJ Flavan samassa paikassa pitämältä DJ-kurssilta.

Harjun nuorisotalo ei ole tuntematon breikkareillekaan, sillä entisen ruumishuoneen katon alla on nähty muun muassa Flow Mo Sounds Cypher Saturdays -rinkijameja. Flow Mo Crew:n jäsenten ensimmäisen kerran alkuvuodesta 2015 toteuttama konsepti tekee paluun tulevana viikonloppuna, kun tapahtuma järjestetään neljännen kerran.

Tiedossa on kovaa rinkiactionia, hyvää musiikkia sekä tulisia battleja. Paikan päällä ainakin nuorten olympiajoukkue sekä Flow Mo Crew:n uusin prospect-jäsen Sparks laitetaan testiin battleissa, joiden haastajia ei paljasteta etukäteen. Dekkien takana nähdään tositoimissa DJ TuhoJuho sekä Focus, joka pitää aikaisemmin samana päivänä katutanssikeskus Saiffalla Focus on Back Rocks -workshopin.

Flow Mo Sounds Cypher Saturdays pidetään Harjun nuorisotalolla lauantaina 16. syyskuuta klo 17-20. Sisäänpääsy kustantaa 5 euroa. Tapahtuman löydät Facebookista täältä.