Brädiltä uusi sinkku Saturnus: ”Rakkaus on kaikista suurin voimavara!”

Lahden sanaseppä Brädi julkaisi uuden, odotetun sinkkunsa, joka sai nimekseen Saturnus.

FUM.FI tavoitti kiireellisen mutta tyytyväisen miehen tien päältä. Omien sanojensa mukaan Brädi tykkää tehdä kappaleita, jotka liittyvät jotenkin miehen omaan elämään, mutta Saturnuksen kohdalla mies teki poikkeuksen.

– Mimmibiisihän tämä toki on. Mulle kappaleissa on todella tärkeää se, että jos jotain tulee suustani, se on totta ja perustuu oikeaan elämään. Saturnuksessa on kuitenkin fiktiivinen tarina, jossa rakkaudesta pimahtanut mies uhkuu sairaanloista itsevarmuutta ja lupaa parantaa sekä pelastaa kohteena olevan neidon. Prinssi rohkea lupailee naiselleen kuut ja Saturnuksen renkaan, Brädi kertoo.

Miehen mukaan rakkaudesta räppääminen on hänelle tärkeää, sillä ”rakkaus on suurimpia ellei jopa suurin voimavara”.

– Rakastaminen merkitsee tosi paljon. Rakkaus on suuri voimavara elämässäni, ja mulla on sitä paljon annettavanani sekä uskon, että saan sitä myös paljon. Se antaa itsevarmuuden olla oma itsenä ja tehdä oikeita asioita sekä ratkaisuja. Rakkaus mahdollistaa rennon olemisen ja elämisen sekä hyvän tekemisen artistina, Brädi summaa.

– Ja paljonhan mun omat idolini, kuten esimerkiksi Jadakiss tai Fabolous, ovat onnistuneet tekemään sekä sitä katu-uskottavaa kovisteluräppiä että hienoja mimmibiisejä. Ja näinhän se menee, että kun mimmit tulevat, kundit seuraavat perässä. Olen jo sen verran vanha, ettei mun tarvitse enää todistella kenellekään mitään ja saada pelkästään 20 pipopäätä puimaan nyrkkejään lavan eteen. Voin rohkeasti räpätä myös mimmeille.

Brädin mukaan uusi kappale on häikäilemätöntä poppia, mutta räppiä ei kuitenkaan ole unohdettu.

– Saturnus on moderni trap- ja pop-biisi, jossa nämä elementit törmääväät hip hopin kanssa. Mulle kuitenkin se MC:nä oleminen on kaikista tärkeintä. Kyllä sedätkin kokeilevat uusia juttuja, mutta niiden riimien pitää olla ns. on point, olen kuitenkin ennen kaikkea räppäri!