Blockfest-keikkansa perunut Lil Pump saapuu joulukuussa jäähallikeikalle Suomeen

Keikka on rap-artistin ensimmäinen Suomessa.

Tampereen Blockfesteillä oli tänä kesänä huonoa onnea muutamien isojen buukkaustensa kanssa artistien peruttua esiintymisensä tapahtumassa. Yksi festareiden harmillisimmista takaiskuista oli suureen suosioon nousseen yhdysvaltalaisen Lil Pumpin keikan peruuntuminen viime metreillä MTV:n VMA-gaalan takia.

Nyt Blockfest ja Live Nation Finland ovat kuitenkin järjestämässä Gucci Gang -superhitistään tunnetulle rap-artistille korvaavaa keikkaa Helsinkiin. Tällä kertaa tiedossa ei ole klubikeikka, sillä Lil Pump tullaan näkemään Jäähallin Black Boxissa sunnuntaina 9. joulukuuta. Black Box on Jäähallin sisään muodostettu ja katsomotilasta erotettu alue, jossa on ainoastaan seisomapaikkoja.

Hiljattain täys-ikäistyneen floridalaisen rap-ura alkoi hänen SoundCloudiin lataamiensa kappaleiden otettua tuulta alleen. Virallisissa dokumenteissa Gazzy Garciana tunnettu artisti julkaisi Lil Pump -debyyttisinglensä vuonna 2016.

Räjähdysmäisen suosion myötä Lil Pump allekirjoitti levytyssopimuksen Tha Lights Globalin ja Warner Bros. Recordsin kanssa. Nimikkoalbumi Lil Pump julkaistiin lokakuussa, ja sillä vierailevat esimerkiksi Smokepurpp, Lil Yachty, Chief Keef, Gucci Mane, 2 Chainz sekä Rick Ross.

Pitkäsoitolta löytyy myös viraalisensaatioksi muodostunut läpimurtokappale Gucci Gang, joka nousi nopeasti Billboard Hot 100:n kärkeen. Suomessakin platinarajoja rikkonut hitti on saanut kasaan Spotifyssa globaalisti jo yli 420 miljoonaa striimausta.

Tällä hetkellä Lil Pumpilla on työn alla uusi mixtape nimeltä Harverd Dropout. Miehen tänä vuonna julkaistujen sinkkujen Esskeetit ja Drug Addicts musiikkivideoita on katsottu YouTubessa yhteensä jo yli 368 miljoonaa kertaa.

Keikan lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 31. elokuuta. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!