Blockfest julkaisi uusia kiinnityksiä – Internet-sensaatio $uicideboy$ tulee Suomeen!

$uicideboy$ edustaa New Orleansin uutta sukupolvea.

Tänä kesänä jo kymmenettä kertaa järjestettävä Blockfest on julkistanut jälleen uusia artistikiinnityksiä. Festareilla esiintyvien ulkomaalaisten aktien lista saa jatkoa New Orleansista lähtöisin olevasta $uicideboy$-duosta, jonka muodostavat $lick ja Ruby Da Cherry. Kaksikon trap- ja horrorcore-elementtejä yhdisteleviä kappaleita on kuunneltu esimerkiksi SoundCloudissa yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Rankoista aiheistaan tunnettu $uicideboy$ ei ole noussut hittilistoille, mutta siitä huolimatta kaksikolla on laaja kuuntelijajoukko ympäri maailmaa. Hiphop-kulttuuriin erikoistunut amerikkalainen XXL-aikakausilehti pitääkin yhtyettä yhtenä tämän hetken suurimmista rap-duoista. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva kokoonpano nousi korkealle myös Blockfestin viimesyksyisessä artistitoivekyselyssä.

Blockfestin kotimaiseen artistikattaukseen tuo oman lisänsä Likanen Etelä, Särre, Tommishock x Kalifornia-Keke -duo sekä Kemmuru kesän ainoalla keikallaan. Lisäksi tapahtumassa nähdään Pajafellan, NCO:n ja Versace Henrikin yhteiskeikka. Loput esiintyjät niin Suomesta kuin ulkomailtakin julkistetaan viimeistään toukokuun aikana.

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinanniemessä ja Ratinan stadionilla 18.-19. elokuuta. Ennakkoliput Blockfesteille myy Ticketmaster ja Tiketti.