Biittejä kaipaavat huomio! Hiphop-tuottaja haluaa kipeästi päästä katsomaan vuoden leffatapausta, joten tarjolla on reilu diili

Get this man a ticket!

Yksi tämän vuoden isoimmista elokuvatapauksista on kiistattomasti Marvelin uutuusleffa Avengers: Infinity War, joka sai ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona. Tämän tietää myös lukuisille kotimaisille artisteille biittejä tehnyt hiphop-tuottaja Keemoh, joka on odottanut kuumeisesti maailman tuottoisimman elokuvafranchisen kulmionaatiopistettä.

Valitettavasti Keemoh kärsii tällä hetkellä jonkinlaisesta kausiluonteisesta budjettivajeesta. Toisin sanoen pelimerkkejä leffalippuihin ei ole, joten tuottaja on päättänyt laittaa oman osaamisensa likoon ja valjastaa sosiaalisen median avukseen. Katso Keemohin Facebook-postaus alta.

Tarjolla on siis mittatilaustyönä räätälöity biitti, jonka hintalappu ei ole ollenkaan hullumpi. Kuulostaa siis hyvinkin reilulta diililtä.

Aiemmin Keemohin tuotantoa on päätynyt esimerkiksi Eino Antiwäkin, Rekamin, Altiksen, Iso H:n ja Noah Kinin kaltaisten nimien käsiin. Lisäksi huhujen mukaan Wu-Tang Clanin innokkain shakinpelaaja GZA on kuunnellut Keemohin biittejä päätään nyökytellen, joten laadun pitäisi olla kohdallaan.

Kaiken tämän pohjalta FUM.FI koki vähintäänkin pakolliseksi ottaa koodia pitkän linjan Marvel-diggariin ja tentata pari kiperää kysymystä. ’Nuff said!

Millaiset odotukset itselläsi on uusimman Avengers-leffan suhteen ja miksi se on pakko päästä näkemään?

”Erittäin suuret odotukset, tullut seurattua intensiivisesti kymmenen vuotta näitä MCU-leffoja (Marvel Cinematic Universe, toim. huom.) aina Iron Manista ja The Incredible Hulkista asti. Jotkut vois jopa sanoa, että oon turhan fanaattinen näiden leffojen suhteen. Nyt sormet ristissä, että Disneyn ja Foxin kauppa toteutuu ja Foxin omistuksessa olleet hahmot siirtyisivät takaisin Marvel Studiosin omistukseen!”

Otetaan pieni ajatusleikki: jos olisit suomalaisen hiphopin Nick Fury, niin keistä artisteista kokoaisit oman Kostajat-kokoonpanosi?

”Aijai! Meillä on ollut Expendables-porukka kasassa, mutta Suomi-Rap Avengers voisi koostua Rekamista, Eino Antiwäkistä, Asasta, Armo Murhasta, Solosesta, Vapaapudotuksen jätkistä ja Serestä. Sere 4 Life.”