Bess julkaisi uuden singlen, joka kattaa myös englanninkielisen version hittikappaleesta

Laura Iikkanen

Bessin uudella singlellä kuullaan myös ripaus vanhaa, joskin nyt englanniksi laulettuna.

Vuoden suurimpiin nimiin lukeutuva Bess on julkaissut uuden singlen, joka kattaa kaksi kappaletta.

Näistä täysin uusi biisi, Sammumaton, on mukaansatempaava tanssihitti, jonka esittäjän kuka tahansa tunnistaa heti ensisekunneilla rouhean vahvasta laulusoundista. Kyseessä on intensiivinen ja vangitseva kappale, jonka lyriikoissa halutaan ravistella ihmisiä ja muistuttaa siitä, että vaikeinakin aikoina meidän tulee pitää yhtä. Bess itse on kertonut kappaleestaan tiedotteelle näin:

”Biisi kertoo mielipuolisesta maailmantilanteesta ja on huuto sille, että me vihdoin muistettaisiin, keitä me ollaan ja miksi me ollaan täällä. Me ollaan Yksi. Elämänvoima on sammumaton. Biisiä kirjoittaessa oli vahvasti fiilis, että mitä hittoa maailmassa tapahtuu. Oli sellainen olo, että tästä pitää kirjottaa biisi. Se on sekoitus turhautumista ja surua, mutta samalla voimaa ja valoa.”

Singlellä on tarjota myös b-puoli, jolla kuullaan rakastetun Ram pam pamin englanninkielinen versio. Kappale luotiin erityisesti kiitoksena kaikille kansainvälisille faneille, jotka ovat tukeneet Bessiä viimeisen vuoden aikana.

Singlen kumpaisenkin kappaleen voi laittaa kuunteluun alta.