Bentalityn tekemisten peruspilareina toimivat rytmi, sielu ja flow – kuuntele uusi EP!

Tuoreella levyllä feattaa Dagger D.

Helsinkiläinen rap-lupaus Bentality nousi ensimmäisen kerran laajempaan tietoisuuteen Palefacen ja Matren viiden vuoden takaisella Sacred Order of the Pen -posseraidalla. Sittemmin häneltä on tullut ulos yhden EP:n lisäksi useita singlejä, joista tuoreimmalle hän kuvasi videon Los Angelesin jengialueilla.

Nyt Bentality on julkaissut toisen EP:nsä nimeltä R.S.F Volume. 1. Lyhenne muodostuu sanoista Rhythm, Soul and Flow.

– Ne sanat ovat pitkään pyörineet mun mielessä ja mä koen niiden olevan tukipilareita mun soundissa. Tän kaltaisista mietteistä on muodostunut jonkinlainen henkinen kasvutarina musamuodossa. Mä käsittelen elämää eri näkökulmista eri osissa. Tää on nyt sen kokonaisuuden ensimmäinen puoli, artisti pohjustaa.

Äänimaailmaltaan kolmen raidan mittainen EP edustaa astetta karumpaa soundia. Teksteissä käsitellään artistin omia oivalluksia ja havaintoja ympäristöstä.

– Esimerkiksi kolmosträkillä mä tavallaan puhun fiktiivisenä henkilönä jonka elämän mä oon luonut venyttämällä mun todistamia ympärillä tapahtuvia asioita ja tunteita äärirajoilleen.

Samalla Yung N Confuzed -träkillä kuullaan myös aiemmin 3rd Rail Musicille levyttänyttä Dagger D:tä. Kappaleen on tuottanut Statos, jonka Bentality löysi SoundCloudista. Muut raidat ovat Bentalityn omaa kädenjälkeä.

Ota uutuusjulkaisu kuunteluun alta. Keikalla Bentality on mahdollista nähdä ainakin Kallio Block Party -tapahtumassa lauantaina 4. elokuuta.