Bang For The Buckin tuottaja Jaakko ”JS16” Salovaara suomalaisesta urbaanista musiikista: ”Ihan kansainvälistä tasoa!”

Jaakko "JS16" Salovaaran CV on täynnä lukemattomia hittejä. Suomalainen supertuottaja on takonut listahitin listahitin perään, eikä loppua ole näkyvissä.

Emma-palkitun Salovaaran tuottamana ovat syntyneet mm. kuolemattomat klassikot kuin Freestyler, Sandstorm ja Feel The Beat.

Kaiken muun tuottamisen ohella Salovaaralla on tulilla myös Bang For The Buck -niminen projekti yhdessä Kyösti Salokorven kanssa, ja kaksikko iski kotimaiseen musiikkiskeneen alkukesästä biisillään Doupein, jonka vokaaleista vastasi kultakurkku Pete Parkkonen.

Bang For The Buck lisäsi vauhtia, sillä pumppu julkaisi tänään uuden sinkun nimeltään Klassikoita, jolla kuullaan sekä Anna Abreuta että JVG:tä.

FUM.FI tapasi Salovaaran tämän studiossa, ja keskustelun aiheina olivat mm. se, kuinka projekti syntyi, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja millaista musiikkia kaksikolta on luvassa.

Miehellä on myös selkeä kuva siitä, millaista kotimainen urbaani musiikki on tällä hetkellä.

– Sehän kehittyy koko ajan vain parempaan suuntaan. Ei tarttis kuin kieli vaihtaa englanniksi, niin sieltä voisi monta hienoa artistia ja biisiä ponnistaa maailmalle.

Kuuntele Bang For The Buckin uusi sinkku Klassikoita!