Axel Kala julkaisi uuden kappaleen – mukana kuullaan myös Kube

Jani Tuominen

Entiseltä Mouhous-jäseneltä saatiin uutta sinkkua.

Räppäri-tuottaja Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen nimeltä 12K. Mukana uunituoreella kappaleella kuullaan myös Kube, jonka kanssa tehtyä yhteistyötä Axel on kuvaillut näin:

”Oon fiilistellyt Kubea vuodesta 2014 asti ku tuotettiin Khettokasmen kaa Kubelle Huolissani-biisi, jossa oli myös Julma-Henri messissä. Mulla on aina ollut toive, et pääsisin tekee oman biisin Kuben kaa. Laitoin koodia ja lopulta saatiin biisi tehtyä. Ollaan molemmat oltu lopputuloksesta fiiliksissä.”

Aiemmin Sadekausi –ep-levyn sekä Hmmm-singlen julkaissut Axel Kala on tuottanut ja julkaissut musiikkia jo 2010-luvun alusta nimillä Allukala ja Pielmann, minkä lisäksi hänet tunnetaan yhtenä Mouhous-yhtyeen perustajajäsenistä. Mouhouksen lisäksi Axelin tuotantoa on voinut kuulla niin Kuben kuin myös Stepan, Aren, XAMin, Matti8:n sekä yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla.

Itse 12K-kappaleen sanomasta räppärillä on vuorostaan ollut seuraavaa kerrottavaa:

”Mun mielestä rahaa ei oo tehty säästettäväks vaan sijoitettavaksi. 12K kuvaa tätä ajatusmaailmaa, että kun oon ite tehnyt paljon töitä sen eteen, että saan massia, laitan ne mieluummin palamaan ku istumaan jonnekin pankkiin.”

Pistä 12K kuunteluun alta.