Auroran uusi kappale haluaa olla ystävä jokaiselle

Bifu

Uutta Auroraa.

Laulaja-lauluntekijä Aurora on julkaissut uuden singlen. Mats Takilan tuottama Ystävä on perineisempää poppia edustava lohtubiisi, josta löytyy kuitenkin myös ripaus mahtipontisuutta. Aurota itse on kertonut uudesta kappaleestaa seuraavaa:

”Ystävä sai alkunsa, kun tuntui että olin jäänyt jumiin kyyniseen ajatteluun. En tiennyt mitä kirjoittaisin, tai miksi ja kenelle laulujani tekisin. Halusin saada aikaan jotain, jonka jälkeen jaksaisin taas uskoa ihmisiin ja hyvien tekojen voimaan. Kirjoitin tämän biisin vapauttaakseni itseni hankalasta olotilasta ja toivon, että kappale toisi myös kuulijalle takaisin sen saman luottamuksen jonka itse sain sen kirjoitettuani. Tällä laululla on mielestäni aivan oma persoonallisuus, ja se haluaa olla ystävä jokaiselle, joka tarvitsee lohdutusta. Biisi syntyi noin vuosi sitten, mutta en tiennyt vielä silloin kuka sen tuottaisi. Sitten kuvioihin tuli Mats Takila, jonka kanssa yhteistyö on ollut todella helppoa ja aina yhtä inspiroivaa.”

Auroran edelliset singlet Puhu mulle ja Keko Salatan fiittaama Vettä kaivoon nousivat Spotifyssa top50:een ja jälkimmäinen on striimannut jo kultaa. Näiden lisäksi viime kesänä hitiksi kasvoi jo vuonna 2016 julkaistu Täydelliset, joka on striimannut platinaa. Uusimmilla kappaleillaan Aurora onkin kertonut löytäneensä itsensä uudelleen artistina ja biisintekijänä. Myös tarot-korteilla on ollut osansa uuden materiaalin luomisessa:

”Ystävä-biisillä ja muilla viime aikoina tekemilläni kappaleilla olen löytänyt itseni uudelleen artistina ja biisintekijänä. Nyt olen entistä lähempänä sitä ydintä, joka on minulle kaikkein tärkeintä. Inspiraatiota on tullut myös tarot-korttien visuaalisista teemoista ja tämä näkyy myös uusien singlejen kansitaiteessa.”

Kuuntele uusi kappale alta.