Uusi Aurora on aurinkoa, iloa ja seksiä

Aurora julkaisi viikonlopun alla uuden sinkun Spessuu settii, jolla feattaa Aste. Kappale on hyväntuulinen kuvaus ihastuksen huumasta, oikeastaan lähes esileikki.

Aurora / Sony Music

Spessuu settii on Auroran uusi biisi upean tyypin kohtaamisesta ja ihastuksen ensihuumasta. Kappaleella on mukana myös Aste, ja sen on tuottanut JS16.

– Kun kuulin ekaa kertaa Asteen räppiversen, olin ihan että OKEI, ei oo turhia kainosteltu. Se sopi hyvin, koska siitähän biisi kertoo! Mun mielestäni ollaan saatu raidalle kristallisoitua se kokonaisvaltainen tunne, mikä ihastuneen ihmisen valtaa.

Auroran ensimmäinen albumi Kadotaan kaupunkiin oli tunnelmaltaan melankolinen, mutta Spessuu settii on hyväntuulinen ja aurinkoinen kappale. Biisi olisi ollut täydellistä kesähittimateriaalia, mutta artisti halusi tuoda sisäisen kesän myös pimeään syksyyn ja talveen.

Aurora kokee muuttuneensa ihmisenä positiivisemmaksi, ja sitä kokemusta hän haluaa jakaa muillekin. Moni muukin suomalaisartisti tuntuu viime aikoina luopuneen kansallisominaisuudeksi mielletystä melankoliastamme.

– Suomalaiset artistit ovat tällä hetkellä Spotifyssa ja vastaavissa samalla viivalla ulkomaisten artistien kanssa, koska me voidaan kuunnella mitä tahansa. Vaikutteet ja pyrkimykset tehdä kansainvälisesti kestävää musiikkia tulevat sieltä.

Aurora on tehnyt uutta levyään jo kaksi vuotta, ja se julkaistaan tammikuussa. Koko levy tulee olemaan energisempi ja hyväntuulisempi kuin esikoinen.

– Siinä on paljon toivoa ja rakkautta, ja myöskin vähän enemmän seksiä! Siinä on enemmän suoraa puhetta. Ei se ole roisi, mutta ehkä aistikkaampi kuin ensimmäinen levy. Koska onhan seksi nyt siistiä ja suurimmalle osalle ihmisistä iloa tuottava asia!