Asteella huikea päivä – kultalevy ja Spotifyn kakkossija!

Viime viikolla uuden Peruskallio-sinkun julkaisseella Asteella on aihetta hymyyn, sillä miehen torstai on onnea täynnä.

Asteen kesällä julkaistua Herää-sinkkua on striimattu kultalevyyn oikeuttava määrä, jonka lisäksi miehen uutuussinkku ponkaisi suoraan Suomen Spotifyn Top 50 -listan sijalle kaksi.aste

– Ja just voitin Fifassa! Nyt menee hyvin! mies hehkuttaa puhelimessa.

– Tuntuu tosi hyvältä. Olemme tehneet pitkään kovaa duunia, joten on siistiä, että se tuottaa tulosta. Biisi lähti hyvin liikenteeseen ja nousuun, Aste toteaa.

Kumpi miehelle itselleen on sitten ”arvokkaampi” saavutus: kultalevy vai Spotifyn kakkossija?

– Ehdottomasti kakkossija, sillä näinä aikoina, kun musiikillista tarjontaa on niin jäätävän paljon ja Vain elämää -biisit dominoivat listoja, Peruskallion pääseminen kakkoseksi on itselle kova juttu. Siellä on niin paljon isompia levyjä tälläkin hetkellä.

– Kyllä mä uskallan haaveilla ykköspaikastakin. Biisiä ei kuitenkaan ole vielä edes soitettu radioissa. Se on mennyt tähän pisteeseen ihan omillaan. Uskon, että se voi nousta vielä ykköseksi, kunhan saadaan kappale radiosoittoon, räppäri kertoo.

Asteen mukaan biisistä on tullut todella paljon positiivista palautetta.

– Vielä ei ole tullut mitään diipimpiä palautteita, mutta olen kuullut sikana sellaista, että ”pirun hyvä biisi!” ja ”kiitos, meni ytimeen!” Tällainen lämmittää sydäntä. Mä luulen, että tämän myötä olen saanut taas uusia kuuntelijoita.

– Parasta tässä on se, että sen oman linjan vetäminen on tuottanut tulosta. Olemme pitäneet omaa linjaamme vuosien ajan, emmekä ole tehneet sitä, mikä on suosituinta juuri sillä tietyllä hetkellä, Aste hehkuttaa.