Aste valitsee uskoa itseensä – kuuntele uutuusbiisiltä lisää!

Hittiartisti Asteen uutuusbiisi Enemmän kuin valmis on kunnon tsemppibängeri.

Kuva: Nana Simelius

Asteen ura on artistin itsensä mukaan kovemmassa nousussa kuin koskaan, ja siitä kielivät myös esimerkiksi jouluna julkaistun Peruskallio-kappaleen streamausluvut (lähes kolme miljoonaa). Tänään artisti julkaisi uuden singlen Enemmän kuin valmis, joka kertoo siitä joka-aamuisesta valinnasta, päättääkö luovuttaa vai uskoa itseensä.

Enemmän kuin valmis on vanha kunnon tsemppibängeri. Kuten biisissäkin sanotaan, sitä aina kelaa, että nyt olen valmis. Mutta sit kun aikaa kuluu, tajuaa että ei sitä kyllä ollut silloin valmis. Ja tää sama kierto jatkuu vuodesta toiseen. Tällainen sokea usko itseensä ja omiin kykyihin on kuitenkin tosi tärkeää, koska ilman sitä ei saa aikaan niitä asioita mistä haaveilee, Aste kertoo.

Aste kuuluu suomalaisen popin ja hiphopin eturivin artisteihin. Hänen kappaleitaan on kuunneltu Spotifyssa yli 30 miljoonaa kertaa ja YouTubessa räppärin videoilla on yli 11 miljoonaa katselukertaa. Viime vuonna julkaistu albumi 2.0 on myi kultaa ja oli Suomen virallisella albumilistalla 28 viikkoa.

– Oon räpännyt nyt yli puolet elämästäni, ja ekasta julkaisustakin on yli kymmenen vuotta. Biisieni soundi kehittyy jatkuvasti, ja oon saanut viime aikoina paljon uusia kuulijoita ja vanhatkin on pysyneet messissä, Aste kuvailee urakehitystään tyytyväisenä.