Asan taustajoukoista tuttu tuottaja-DJ julkaisee uuden EP:n sekä instrumentaalialbumin

DJ Polarsoul on ollut tuotteliaalla tuulella.

Yhtenä Suomen omaehtoisimmista tuottajista tunnettu DJ Polarsoul lyö uutta korttia pöytään kahden uuden julkaisun muodossa. Ensin tuottaja-DJ:ltä tulee ulos diginä EP, joka kantaa nimeä Singing the Songs of DJ Polarsoul. Sitä seuraa artistin kahdeksan instrumentaaliraitaa käsittävä kolmas studioalbumi Solitudine, josta on tiedossa digijulkaisun ohella vinyylipainos.

Singing the Songs of DJ Polarsoul julkaistaan jo tiistaina 13. maaliskuuta ja Solitudine perjantaina 6. huhtikuuta. Uuden EP:n äänimaailmaa on kuvailtu punk- ja trap-henkiseksi, kun taas Suomenlinnan studion uumenissa haudottua Solitudine-instrumentaalilevyä tuottaja kuvailee leikkisästi ”post trapiksi”.

– Ajattelin hetkellisesti että en voi tehdä räppiä koska kaikki muutkin tekee. Oli tarve keksiä laji uusiksi, DJ Polarsoul kommentoi.

Toistaiseksi EP:n tarkemmasta sisällöstä ei ole tietoa, mutta mukana on ainakin DJ Mista S:n ohjelmassa YleX:n taajuudella soitetut Jukka Jytää ja Hajuvesii -kappaleet. Mikäli helsinkiläisartisti ei ole ottanut valtavaa irtiottoa Pilvilinna– ja Forever -tuottajalevyistään, niin mukana on todennäköisesti myös joukko tunnettuja feattaajia.

Solitudine -instrumentaalilevyn julkaisutilaisuus järjestetään keskiviikkona 11. huhtikuuta Helsingin G-Livelabissa. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.