Asa julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan – työn alla on myös toinen pitkäsoitto

Singlen kannessa Asa nähdään Roihuvuoren japanilaisessa puutarhassa.

Asa valmistelee kahta uutta albumia.

Sanonta ”hiljaa hyvä tulee” taitaa pitää paikkansa, sillä Asa on kaikessa hiljaisuudessa julkaissut toisen singlelohkaisun tulevalta Rakkauslauluja miehille -albumiltaan. Uutuuskappale on nimeltään Punainen härkä ja sen tuottajina ovat kunnostautuneet SipuliJaska ja Tero ”Holtzu” Holopainen.

Marraskuussa julkaistavalta albumilta on jo aiemmin kuultu kappale Love, jonka Asa on omistanut brittiläis-suomalaiselle Lauri Lovelle. Sen taustoista pääset lukemaan tarkemmin täältä.

Lisäksi Asalla on tekeillä toinenkin albumi, jota hän työstää yhdessä oman bändinsä kanssa. Ensimmäinen näyte bändilevystä tulee ulos syyskuussa.

Eikä siinä kaikki, kuten TV Shopissa asia ilmaistaisiin: aktiiviselta artistilta on ilmeisesti tulossa myös jonkinlainen yhteistyöprojekti Palefacen kanssa. Daddy Pales on nimittäin jakanut omalla Instagram-tilillään itsestään ja Asasta yhteiskuvan, joka on otettu studiotiloissa Helsingin Vallilassa. Katso postaus alta.

With Asamasa at #studiohuopatossu #vallila #asa @roihismusica

Henkilön PVLEFVCE (@palefaceofficial) jakama julkaisu

Toistaiseksi kaksikon mahdollisesta yhteistyöprojektista ei ole mitään sen tarkempia speksejä. Lisätietoja odotellessa suosittelemme kuitenkin ottamaan Punaisen härän kuunteluun alta!