Arttu Lindeman julkaisi perjantaina uuden sinkun – suoraan Spotifyn ykköseksi! Kuuntele!

Tubettajana aloittaneen supersuositun Arttu Lindemanin ura artistina on kovassa noususuhdanteessa.

Mies julkaisi uuden Menee tunteisiin -sinkkunsa perjantaina 21.10. Päivän aikana uutukaista on kuunneltu jo yli 200 000 kertaa. Se nosti biisin suoraan Suomen Spotifyn paalupaikalle.

FUM.FI soitti Artulle ja otti hieman selvää, mistä Menee tunteisiin oikein kertoo.

– Biisi syntyi siitä, kun musta tuntuu siltä, että jengillä menee tunteisiin se, kun mulla menee hyvin. Sen lisäksi tuntuu ja näyttää siltä, että jengillä menee myös tunteisiin se, että meidän jengillä on hauskaa klubeilla, Arttu avaa hittiään.

– Suomalainen meininki on sitä, että jos jengillä on hauskaa, kaikki eivät voi sietää sitä. Se menee ihmisten tunteisiin.

Biisissä Arttu julistaa olevansa some-jumala. Mitä mies hakee tällä?

– Some-jumala viittaa siihen, että kenelläkään ei ole näin ainutlaatuista meininkiä kuin mulla omien juttujensa kanssa. Jos vaikka tuhat someen kommentoivaa ihmistä kutsuu mua some-jumalaksi, se ei mielestäni ole mitenkään uhittelevaa.

Onko Artun lanseeraama Lindemayn samankaltainen hahmo kuin Cheekin Chekkonen?

– Lindemayn, jonka nimeä huudetaan jokaisen biisin alussa, on tavallaan kuin Zorron naamio Arttu Lindemanille. Se antaa mulle mahdollisuuden tehdä räppiä pyytelemättä anteeksi mun uskollisilta Tube-seuraajilta, jotka merkkaavat mulle todella paljon.

Kuuntele Arttu Lindemanin uusi hitti yltä!