The Art of Raphouse -tapahtuma kokoaa rap-kentän uudet tulokkaat saman katon alle

Yksi illan esiintyjistä on Ege Zulu, joka on aloittanut yhteistyön Tasoi Recordsin kanssa.

Nosturissa esitellään pinnan alla kuplivia lupauksia.

Tuntuuko ettet ole enää ihan kartalla kotimaisen hiphop-kentän uusista tuulista? Etsitkö yhteistyökumppaneita tai jopa uusia kykyjä levy-yhtiöllesi? Siinä tapauksessa kannattaa ehkä suunnata perjantaina 12. tammikuuta Helsingin Nosturiin, jossa järjestetään The Art of Raphouse -tapahtuma.

– Meillä oli sellainen tunne, että Stadista puuttuu jotain. Mietittiin että olisi kiva järjestää sellaiset old school -henkiset underground-bileet, joissa on uusia kovia artisteja. Ajattelimme että muitakin ihmisiä kiinnostaa nähdä millaisia nuoria artisteja täällä on, tapahtumajärjestäjä PR Boys Promotionsin Timi Tuulikari kommentoi.

Uuden sukupolven rap-tulokkaisiin keskittyneen tapahtuman pääesiintyjänä toimii IBE, joka julkaisi marraskuussa debyyttialbuminsa helsinkiläisen Skorpionin kautta. Vuonna 1999 syntynyt artisti tunnetaan todennäköisesti parhaiten Kuben kanssa tekemästään Eurovisioit-kappaleesta sekä featistaan JVG:n platinarajan ylittäneellä Popkorni-albumilla.

IBE:n ohella lavalle nousevat illan mittaan PastoriPiken keikoilta tutut Ege Zulu, Mista boga, Sexmane ja Turisti. Trap-henkisiltä artisteilta on myös tiedossa uusi julkaisu. Lisäksi paikan päällä nähdään Lewizki, Yacine, Mayham ja Zpoppa. IBE:ä ja Ege Zulua lukuunottamatta kaikki uusista tulokkaista ovat ilman diiliä, joten kykyjenetsijöiden kannattaa olla kuulolla.

Ennakkoliput tapahtumaan myy Ticketmaster 10 euron kappalehintaan. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.