Ante Up! Hoodfest tuo Mash Out Possen Ouluun

M.O.P. suuntaa tankkinsa kesällä Suomeen.

Oululainen rap-festivaali Hoodfest on julkistanut uusia esiintyjiä. Kolmatta kertaa järjestettävässä tapahtumassa nähdään tänä kesänä yhdysvaltalainen hiphop-kokoonpano M. O. P., joka tunnetaan etenkin hiteistä Ante Up ja Cold As Ice.

M.O.P. eli Mash Out Posse on Lil’ Famen ja Billy Danzen muodostama hardcore rap-duo Brooklynin Brownsvillestä. Yhtye on tullut tunnetuksi värikkäistä, rehellisistä ja yleensä väkivaltaisen tematiikan ympärillä liikkuvista lyriikoistaan. DJ Premierin kaltaisten hiphop-ikonien kanssa työskennellyt kaksikko on levyttänyt muun muassa Jay-Z:n ja kumppaneiden Roc-A-Fella Recordsille sekä 50 Centin luotsaamalle G-Unitille.

Yhtyeen kiistattomasti isoin hitti on Ante Up, jonka suositulla remixillä kuultiin myös Busta Rhymesia, Remy Martinia ja Teflonia. Suomessa kokoonpanoa ei ole nähty aikoihin, joten kyseessä on harvinaislaatuinen esiintyminen ja ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Muita Hoodfesteillä kiinnityksiä ovat SMC Lähiörotat, Laineen Kasperi, Gettomasa, Gasellit, Kube, Pyhimys, OG Ulla-Maija, Cledos, Stepa, Tuuttimörkö, Mäkki ja Asa. Lisäksi tapahtumassa nähdään yhteiskeikkoja kokoonpanoilta Julma H x Sairas T ja Eevil Stöö & Tippa T sekä freestyle-edustusta Freerapin muodossa. Tapahtuman virallisilla jatkoilla 45 Specialissa tunnelmaa pitävät yllä JXO ja Epelit.

Hoodfest järjestetään Ouluhallin Messuaukiolla 15.-16. kesäkuuta. Lisätiedot ja liput täältä.