ALMAn tuorein yhteistyökumppani on rap-artisti French Montana – kuuntele uutuussingle Phases!

Räjähtääkö ALMAn suosio lopullisesti käsiin marokkolais-amerikkalaisen rap-artistin kanssa tehdyn kollaboraation seurauksena?

ALMAn uran huikea nousukiito saa jatkoa uuden Phases-singlen muodossa. Kappaleella on mukana marokkolais-amerikkalainen French Montana, jonka Unforgettable-hittiä on striimattu Spotifyssa yli 460 miljoonaa kertaa. Lisäksi Diddyn Bad Boy -labelille kiinnitetyllä rap-artistilla on Instagramissa lähes seitsemän miljoonaa seuraajaa.

Charlie Handsomen tuottama Phases vahvistaa entisestään PME Recordsille sainatun ALMAn asemaa uuden sukupolven poptähtenä. Vihreähiuksista laulajaa ovat tukeneet kaikki Englannin BBC Radio 1:n Annie Macista muusikkolegenda Elton Johniin asti. ALMA on keikkailut tanskalaisen MØn lämmittelijänä Skandinaviassa sekä esiintynyt Jorja Smithin ja The Amazonsin kanssa BBC Radio 1 Future Festivalilla. Kesän aikana räväkästä asenteestaan tunnettu laulaja kiersi kaikki Euroopan merkittävimmät festivaalit ja oli pääesiintyjänä Lontoon XOYO:ssa.

ALMAn edellinen single Chasing Highs ja EP Dye My Hair ovat saaneet ylistystä kriitikoilta ympäri maailmaa. Chasing Highs on rikkonut Suomessa platinarajan ja Briteissä se on myynyt jo hopeaa.

Miltä kansainväliseksi nimeksi nousseen ALMAn yhteistyö French Montanan kanssa kuulostaa? Ota Phases haltuun alta!