Alman toinen albumi tekee tuloaan – ensimmäinen single nyt ulkona

Jordan Rossi

Uutta Almaa.

Alma on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Everything Beautiful, joka on samalla artistin ensimmäinen single tulevalta albumilta.

Uutta pitkäsoittoa työstetään maailmankuulujen musiikkinikkareiden kanssa, jotka ovat ahertaneet myös levyn introbiisiksi valitun uutukaisen parissa. Kappaleen tuottajajoukosta löytyvät Britney Spearsin,  Backstreet Boysin ja Pinkin kaltaisille suurnimille biisejä kynäillyt Max Martin sekä muun muassa Tove Lo’n ja Katy Perryn kanssa työskennellyt Elvira Anderfjärd.

”Tämän biisin lyriikat on mun tapani sanoa, että vaikka välitän ja tahdon oppia, joskus vain haluan sulkea silmät kaikelta ja olla hetken naiivi ja typerä, koska sekin kuuluu elämään”, Alma kertaa. ”Uudet biisit ovat kaikki samaan aikaan iloisia ja surullisia, kuten Everything Beautiful, jossa on syvällinen viesti, mutta joka on kuitenkin yksi kepeimmistä kappaleista levyllä. Tämä ensimmäinen sinkku on kuin kirjan kansi – haluat tietää, mitä sisältä löytyy”, Alma kertoo uudesta kappaleestaan.

Viime perjantaina julkaisunsa saanut Everything Beautiful sai myös rinnalleen musiikkivideon, jonka voi ottaa katseluun alta.