Alma julkaisee huomenna uutta musiikkia – myös kokopitkä albumi tekee sekin tuloaan

Uutta Almaa huomenissa!

Kansainväliseksi popsensaatioksi noussut Alma julkaisee aivan kohtapuolin uutta kuunneltavaa.

Tarkemmin ottaen huomenna aamuyöstä ilmestyvä Have U Seen Her? Pt. 2 sisältää kaikkiaan kolme uutta kappaletta. HitImpulse-tiimin tuottaman ja Mark “Spike” Stentin miksaaman Stay All Nightin lisäksi mukaan sisältyy Hank Solon tuottama King Of The Castle sekä Gustav Nystromin tuottama Find Me. Julkaisu tarjoilee myös esimakua tulevalta Have You Seen Her? -debyyttialbumilta, joka ilmestyy myöhemmin tänä keväänä. Alma on kuvaillut levyn avauskappaleen syntyä seuraavasti:

”Kirjoitin monien hämmennykseksi tämän biisin itselleni – kappale tuntuu kuin se olisi jollekin muulle tehty. Kirjoittamisen aikoihin murehdin ja jossittelin elämää ja tarvitsin kannustusta ja rohkeutta olla vapaa. Nyt huolestuessani kysyn itseltäni: would it really be that f**king bad?” – maybe I should just stay all night.”

Uusista julkaisuistaan huolimatta Alman kesä on jäämässä keikkojen suhteen varsin lyhyeksi. Tai ainakin kotimaan osalta, sillä laulajan on vahvistettu pitävän kesän ainoan festarikeikkansa Oulun Qstockissa.