Aleksanteri Hakaniemi laulaa uudella kappaleellaan rakkauden ensiaskelista

Tero Ahonen

Kolmas pitkäsoitto nähdään helmikuussa.

Laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi julkaisi kolmannen singlen tulevalta pitkäsoitoltaan.

Uuden kappaleen nimi on Märkää maalia, ja se on kertomus rakkauden ensiaskelista ja ihmisistä, jotka ovat astuneet usein harhaan. Musiikillisesti Märkää maalia hyppää jonnekin 2000-luvun alun tunnelmiin. Mukana uutukaisella kuullaan myös tulevalla Mustarastas-albumiraidalla vieraileva Nelli Petro. Viuluista ja bassosta vastaa sen sijaan tuottaja Rafael Elivuo Aleksanterin hoitaessa itse muut kappaleen instrumenteista.

”Tarina alkaa taksitolpalta ja se mihin se jatkuu riippuu siitä, kuinka aika ja sydämet käyttäytyvät. Rakkaus on märkä maali, levitettynä kahden ihmisen seinälle. Lopputulos on jossain edessä. Tämä on kolmas nosto tulevalta albumilta ja albumin nimi on upotettu kappaleeseen. Albumi etsii tarkoituksia ja merkityksiä, silloinkin, kun niitä ei haluaisi vielä nähdä. ”Ehkä joskus tiedän miksi” on elämän mittainen tutkimusretki tämänhetkisen minun silmin ja korvin”, Aleksanteri Hakaniemi kertoo.

Kolmas albumi, Ehkä joskus tiedän miksi, julkaistaan 4. helmikuuta. Mukana levyllä kuullaan myös aiemmin julkaistut Bonsaipuu ja Elokuu. Kuuntele uusi kappale alta.