Aksimin levynjulkaisukeikan yhteydessä nähdään poikkeuksellinen Megashow, jonka muodostaa suomalaisen hiphopin all stars -kokoonpano

Samuel Glassar

Räppidiggareiden joulu saapuu tänä vuonna etuajassa.

Pitkän linjan rap-artisti ja tuottaja Aksim julkaisee kolme vuotta edellisen levynsä jälkeen uuden sooloalbumin, joka kantaa nimeä Kymmenen euron kesämekot. Levy tulee ulos Monsp Recordsin kautta ja se ilmestyy perjantaina 15. joulukuuta. Ennakkotuntumaa albumista on saatu jo aiemmin muun muassa Tarvii-singlen muodossa.

Levyn julkaisun kunniaksi Tavastialla nähdään torstaina 21. joulukuuta Aksimin soolokeikka sekä Megashow, joka kokoaa saman katon alle tuottajan yhteistyökumppaneita. Illan lineupia ei tulla spoilaamaan etukäteen. Mahdollisuuksia on kuitenkin lähes loputtomasti, sillä Aksim on tuottanut uransa aikana klassikkomateriaalia esimerkiksi Ruudolfille, JVG:lle, Paperi-T:lleSoloselle, Kemmurulle ja Gettomasalle.

Huhujen mukaan ainakin Paleface ja Father Metro eli Tommy Lindgren tullaan näkemään lavalla yhdessä. Kaksikko on tehnyt Aksimin kanssa All I Need is Just A Little Time -kappaleen, jota ei turhan usein ole kuultu keikoilla. Tiedossa saattaa siis olla todella poikkeuksellisia livekokemuksia!

Tapahtuman ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!