Aksim julkaisi uuden pitkäsoiton – monipuolinen albumi on kuin Netflix shuffle-tilassa

Samuel Glassar

Aksimin levyjulkkarit järjestetään torstaina Tavastialla.

Alun perin Tikkakoskelta lähtöisin oleva rap-artisti ja tuottaja Aksim on saanut ulos toisen sooloalbuminsa Kymmenen euron kesämekot. Oman panoksensa levylle ovat antaneet myös laulaja Ike, MC:t GettomasaRich Preacher ja Särre sekä nyt jo lopettanut jyväskyläläinen rap-kokoonpano Korstoraatio. Lisäksi 11 raidan mittaisella albumilla kuullaan kitaristi Tuomo Dahlblomia.

– Oon onnistunut puristamaan isoja kappaleita mun elämästä tähän. Valtava onnistumisen fiilis siitä, että sain viimein tehtyä musiikkia asioista, jotka ovat satuttaneet, kasvattaneet, itkettäneet ja naurattaneet mua. Se on mulle tärkeetä ja kauhean vaikeaa. Ehkä tää on kokonaisuutena tilkkutäkki, joka on koottu hetkistä ja niihin osuneista tunteista. Vähän niiku laittais Netflixin shufflella. Omistan tän edesmenneelle isälleni, Tapsalle, jolle mä oon pitäny jo monet listening partyt, Aksim kommentoi Facebookissa.

Levy on tällä hetkellä kuunneltavissa ainoastaan suoratoistopalveluissa, mutta Monsp Recordsin mukaan albumista on tulossa vinyylipainos. Tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Uuden pitkäsoiton levyjulkkarit järjestetään torstaina 21. joulukuuta Helsingin Tavastialla, jossa nähdään Aksimin soolokeikan ohella tuottajan yhteistyökumppaneiden ympärille rakennettu ainutlaatuinen Megashow. Tiedossa on siis parhaita paloja Aksimin muille artisteille tekemistä tuotannoista niiden alkuperäisten esittäjien toimesta. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!