Ainakin Suomen toiseksi suurimman räppifestarin ensimmäiset esiintyjäjulkistukset ovat täällä – ”Blockfestiä ei välttämättä saada vielä kiinni”

Kuva: Miikka Varila

Mellakka Festival julkisti ensimmäiset esiintyjät.

Hiphop-tapahtumakentän tulokas, toista kertaa Hämeenlinnassa 26.-27. heinäkuuta järjestettävä Mellakka Festival, on julkistanut ensimmäiset esiintyjänsä.

Esiintyjäkaartiin kuuluu myös kaksi ulkomaalaista nimeä, joista toinen on yhdysvaltalaisen Getter-tuottajan alter ego Terror Reid ja toinen alankomaalainen, räppiä puoli-elektronisiin taustoihin yhdistelevä kahden räppärin kokoonpano Dope D.O.D.

Ensimmäisiin kotimaisiin esiintyjäjulkistuksiin lukeutuvat viime vuonna toisen soololevyn Kaikki on hyvin julkaissut Paperi T,  viikonloppuna Emma-Gaalassa vuoden yhtyeenä palkittu Gasellit, popahtavan hiphop-musiikin jättiläiset Teflon Brothers, Nikke Ankara ja Adi L Hasla.

Mukana ovat myös underground-räpin megailmiöt Sairas T, OG Ulla-maija ja Likanen Etelä, D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kokoonpanossa vaikuttanut Emma-ehdokas Adikia, niin ikään Emma-ehdokkaat Cledos, Gettomasa, TIPPA, IBE sekä Cheekin Liiga Musicin ensimmäinen kiinnitys Lukas Leon.

Hämeenlinnassa nähdään myös viimeisimmällä Vain Elämää -kaudella esiintynyt ja Emma-Gaalassa peräti kuusi henkilökohtaista pystiä kahminut Pyhimys. Räppäri on lupaillut vetää festarin teemoja myötäilevästi erityisen räppipitoisen keikan.

Järjestäjien mukaan tässä on vasta noin puolet esiintyjistä, ja ainakin yksi ulkomaalainen julkistus on vielä tulossa.

Liput tulevat myyntiin tänään klo 16.