Adi L Haslan uudella biisillä vierailee Tuure Boelius – ”Halusin tehdä uudenlaisen yhteistyön, jollaista kuuntelijani eivät ehkä osaisi odottaa”

Eero Oikarinen

Uusi kappale sai rinnalleen myös musiikkivideon.

Adi L Haslan tammikuussa julkaistu sinkku, Disco-yhtyeen samannimistä hittiä lainaava ja Costeen fiittaama Levottomat tuulet oli yksi alkuvuoden isoimpia hittejä Suomessa. Julkaisun jälkeen Adi suuntasi työryhmänsä kanssa hiphopin synnyinsijoille New Yorkiin viimeistelemään pitkään valmisteilla ollutta uutta albumiaan.

Nyt Adi on vihdoin palannut takaisin Suomeen tuliaisinaan valmis levy. Järjestyksessään neljäs pitkäsoitto, FILEM, julkaistaan perjantaina 1. heinäkuuta. Albumin julkkaribileet järjestetään torstaina 30. kesäkuuta Kafé Komassa, Helsingissä. Viime perjantaina sai julkaisunsa levyn kuudes ja samalla myös viimeinen single nimeltä Tunteeton. Biisillä fiittaa vastikään Sony Musicille siirtynyt Tuure Boelius. Kyseinen kappale on myös Boeliuksen ensimmäinen fiittibiisi.

”Tunteeton on pimeän puolelle kääntyvä kuvaus siitä mielentilasta, missä ei olla enää reunalla vaan pitkällä vapaapudotuksessa. Kappale on aggression purkamista ja välinpitämättömyyttä, mutta samalla omien vahvuuksien tunnistamista”, Adi L Hasla kertoo ja jatkaa:

”Halusin tehdä uudenlaisen yhteistyön, jollaista kuuntelijani eivät ehkä osaisi odottaa. Tuure Boelius on räiskyvä esiintyjä ja alleviivaa singlen energiaa.”

Tunteeton-kappaleesta on saatu myös New Yorkissa ja Helsingissä kuvattu musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Eero Oikarinen. Videon näet alta.