Adi L Haslan pullistelu jää uutuusbiisillä lunastamatta

Adi L Hasla julkaisee joulun ja uudenvuoden välisinä päivinä uusia kappaleita ja videoita lähtölaskentana vuoteen 2017. Järjestyksessään 3/6 julkaistava Anyway on aihepiiriltään perinteikästä uhoilua.

Adi L Hasla on aiemminkin kertonut tekevänsä musiikkia nopealla tahdilla. Samaa virttä hän jatkaa myös tänään julkaistulla Anyway-kappaleellaan, jossa kehuu peräti viiden biisin päivävauhdilla. Vaikka luku onkin varmasti liioiteltu, Haslan olisi toivonut käyttäneen hieman enemmän aikaa riimiensä hiomiseen. Anywaylla kuultavat vertaukset Hemingwayhyn nimittäin jäävät väistämättä lunastamatta. Aihepiiriltään Anyway on siis traditionaalista uhoilua oman räpin ja lookin ylivertaisuudella – ja varsinkin jälkimmäisen kanssa Hasla kieltämättä onkin vahvoilla.

Samoin kuin eilen julkaistun Superlitin biiteistä ja tuotannosta, myös Anywayn biisistä vastaa Roope Ruusunen. Taustat ovat molemmissa kappaleissa varsin pätevät, joskaan juuri Anywaylta ei mitään isompaa koukkua jää päähän pyörimään.

Kaiken kaikkiaan Anyway tuntuu täytekappaleelta, joita toki jokaisen artistin tuotantoon mahtuu. Se ei ole huono, muttei kovin mieleenpainuvakaan. Mielenkiinnolla odotan Haslan huomista kappaletta ja sitä, lunastaako artisti sillä tämänpäiväiset väitteensä.