Adi L Hasla teki Spotify-historiaa – kukaan muu suomalainen sooloartisti ei ole pystynyt samaan

Rap-artisti on pitänyt Spotifyn kärkeä nimissään poikkeuksellisen pitkään.

Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut striimausennätyksiä. Single on pysynyt Spotifyn ensimmäisellä sijalla jo 35 päivää, joten jyväskyläläislähtöinen artisti on nyt pisimpään Spotifyn ensimmäistä sijaa pitänyt kotimainen sooloartisti.

Samaan on yltänyt Suomesta aiemmin ainoastaan rap-duo JVG. Kaksikko on onnistunut pitämään piikkipaikkaa hallussaan parhaimmillaan 44 päivän ajan.

– Kevät-singlen menestys on yllättänyt mut isosti ja samalla osasin jostain syystä odottaa sitä. Ajattelin, että jossain vaiheessa mun uraa tulee vastaan kappale, missä kaikki palaset loksahtavat kohdilleen, mutta en osannut arvata, että se tulisi juuri tänä vuonna. Biisi syntyi täysin intuitiolla, koska alkuperäinen sävellys puhutteli itseäni niin vahvasti. Tällaiset hetket luovat paljon uskoa omaan tekemiseen ja muistuttavat musiikin taiasta ja arvaamattomuudesta. Parasta on ollut huomata, että Kevät-biisi puhuttelee myös kuuntelijoita, jotka eivät välttämättä ole seuranneet musiikkiuraani aikaisempina vuosina, Adi kommentoi tiedotteessa.

Hittisinglellä kuullaan Tavaramarkkinoiden ikonisen Kevät-kappaleen kertosäe tulokasartisti Pihlajan uudelleen laulamana. Kappaleelle on kertynyt jo yli kolme miljoonaa striimausta ja radioista sitä soittavat muun muassa Kiss, Loop ja YleX. Adi L Haslan julkaisut ovat tehneet hyvää tulosta muutenkin, sillä kakkosalbumi Pieni punainen kana  on ylittänyt kultalevyrajan.