Adi L Hasla: ”Myyn yhtä kovaa kuin Jethro”

Adi L Haslan lähtölaskenta vuoteen 2017 on kahta biisiä vaille maalissa. Tänään julkaistu Jethro on niistä toinen.

Jethro Rostedtista on tositv-ohjelmiensa myötä tullut valtakunnan yleinen turha julkkis – vai onko? Ainakin Adi L Haslan mielestä mies on laulun arvoinen. Jethron nimeä kantavassa kappaleessa Hasla laulaa olevansa ”nuori Jethro Rostedt”, mutta ei silti pelkää leimautuvansa itse turhakkeeksi.

– Biisi ei ole suora peilaus siitä, mitä ajattelen Jethrosta ihmisenä. Hän kuitenkin tituleeraa itseään kovaksi myyntimieheksi, ja mä puhun vain ja ainoastaan siitä puolesta. Biisissäni on yksi pointti, ja se pointti on, että mä myyn.

Tässä Hasla poikkeaa monista artisteista – hän ei häpeile sanoa haluavansa myydä ja tienaavansa mieluummin hyvin kuin huonosti. Raha motivoi, mutta ilman intohimoa ei syntyisi mitään myytävää.

– Hyvällä myyntimiehellä on hyvä tuote, johon sillä itsellään on intohimo ja johon se uskoo. Välillä törmää ajatukseen, että menestyäkseen pitäisi olla kusipää, mutta mä uskon, että jos on tarpeeksi hyvä tuote ja ominaisuudet kaupitella sitä, pystyy kyllä etenemään myös rehellisesti. Hyvä myyntimies ei kuseta, sellainen tulee vastaan ennen pitkää.