Aaro630 julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan – mukana vierailee Vepu

Verneri Linna

Sama mies -kappale sai vastikään julkaisunsa.

Aaro630 on julkaissut uuden singlen nimeltään Sama mies.
Mukana viime perjantaina ilmestyneellä biisillä vierailee Vepu. Modernista räppisoundista inspiroitunut kappale on myös viimeisin julkaisu toiselta studioalbumilta, jolta on aiemmin julkaistu Lauri Haavin fiittaama Vailla valoo sekä Loputtomiin. Aaro630 on kertonut tulevan albuminsa edustavan uutta sivua artistiuransa musiikillisessa kehityksessä. Levyn on kerrottu ammentavan suomalaisesta melankoliasta, tummasävyisestä rock-tunnelmasta sekä elektronisesta musiikista unohtamatta kuitenkaan modernia rap- ja R&B-soundia.

”Musan tekemisessä aitous on mulle tärkeä arvo. Tulevan levyn tekoprosessin aikana oon pohtinut mun artistiutta ja mitä kaikkea haluun siihen kuuluvan. Kun tein levylle ekoja biisejä, oli fiilis että haluan lähestyä soolomusaa laulaja-lauluntekijäkulmalta ja pitää tuottajuuden ja artistiuden erillään. Nyt oon kuitenkin oivaltanut että nämä kaksi asiaa on yhtä tärkeä osa mun musiikkia eikä niitä tarvitse erottaa”, Aaro630 kertoo ja jatkaa:

”Uusiin biiseihin on tullut enemmän vaikutteita räppisoundista ja R&B:sta, joiden suurkuluttaja mä oon. Tuntuu että ois epäaitoa jos en tois tätä puolta itsestäni esille myös mun soolomusassa. Vepun kanssa ollaan oltu pitkään hyviä ystäviä ja tehty musaa yhdessä. Tehtiin alun perin tätä biittiä Vepun albumille, mutta se alkoikin inspaamaan mua itteeni ja päätettiin tehdä siitä yhteinen biisi.”

Kuuntele uusi kappale alta.