Aaro630 julkaisi lisää maistiaisia tulevalta albumiltaan – mukana vierailee Lauri Haav

Verneri Linna

Kulkija maantien -kappaleelle saatiin jatkoa.

Nimeä niittänyt jyväskyläläinen laulaja-tuottaja Aaro630 julkaisi tänään uuden singlen, jolla vierailee Lauri Haav.

Melankolialla ja pop-vaikutteilla maalaileva kappale on toinen single Aaro630:n tulevalta kakkosalbumilta. Edellinen single, single Kulkija maantien, julkaistiin kesäkuussa. Aaro630 ja Haav ovat tehneet musiikillista yhteistyötä jo pitkään ja molemmat Haavin albumeista ovat kaksikon yhdessä tuottamia. Aaro630 on kertonut kaksikon yhteistyökuvioista tiedotteelle seuraavasti:

”Ollaan tehty viime vuodet tosi intensiivisesti töitä ja oltu toistemme projekteilla läsnä, mutta ei olla mitenkään aktiivisesti mietitty että pitäis tehä yhteisbiisiä. Tossa talvella sit tein tämmösen demon pianolla, josta molemmille tuli se fiilis, että tää vois olla oikee biisi ja hetki tehdä pitkästä aikaa yhteisträkki ja saatiinkin tää sit tosi nopeesti ja luontevasti kasaan ku otettiin pari studiopäivää kellarissa.”

Aaro630:n tuleva albumi edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta, rockista sekä elektronisesta musiikista. Aaro630:n musiikin ja artistiuden ytimessä on tunteiden käsitteleminen, keskeneräisyyden hyväksyminen ja jatkuva uuden löytäminen:

”Mulle musiikin tekeminen on puhtaasti keino ilmaista itseäni, ja se kuuluu raakuutena ja rehellisyytenä teksteissä, sävellyksissä ja tuotannoissa vaikka aiheet ja fiilikset olis vaikeitakin. Mun tyyliin tehdä kuuluu inhimillisyys ja virheet enkä halua tehdä liian kliinistä tai ylituotettua musaa. Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja. Tulevalla albumilla oon kehittäny omaa uutta soundia semmoseen suuntaan joka tuntuu enemmän omalta itseltäni kuin koskaan, ja oon hakenut inspiraatiota mm. elektronisen musan eri genreistä, popista ja vaihtoehtosemmasta, tummemmasta altrock soundista”, Aaro630 kuvailee.

Kuuntele uusi kappale alta.