Ääniwallissa herkkua hevosgrimestä Palavaan Kaupunkiin

Tamperelainen 03Crew järjestää itsenäisyyspäivän aattona 5.12. Helsingin Ääniwallissa valioluokan kinkerit. Illan Dj:nä toimii Suomen arvostetuimpiin levynpyörittäjiin lukeutuva Dj Massimo, ja esiintyjiä löytyy räpin ug-kentän laidasta laitaan.

Itsenäisyyspäivän aattona järjestetään ympäri Suomen kovia bileitä urbaanin musiikin ystäville. Yhden varteenotettavan vaihtoehdon tarjoaa Ääniwalli, jonka kattaukseen kuuluvat Ode, Eevil Stöö, Jontti & Shaka, Asa & Band, Dj Kridlokk, Atomirotta, Tuuttimörkö, Sairas T, Horse Attack Sqwad ja Laineen Kasperi & Palava Kaupunki. Illan DJ:nä toimii Dj Massimo, joka kertoo odottavansa vakuuttavaa esiintyjäkaartia ja tulevia bileitä hyvin fiiliksin.

Kuva: Juuso Aalto
Dj Massimo Kuva: Juuso Aalto

Dj Massimo lukeutuu Suomen arvostetuimpiin levynsoittajiin. Hänen itsensä mukaan tilanteeseen pääsyä on edesauttanut itsepäisyys ja ahkera harjoittelu.

– Suhtaudun levyjen soittamiseen täysin instrumenttina ja harjoittelen puhtaasti tekniikkaa – soittorutiineja ja erilaisia sahaustekniikoita. Saatan valita tietyn rutiinin tai tekniikan, jota harjoittelen sitten tunnin pari päivässä sen aikaa, että se on lihasmuistissa. Sitten pidän hetken taukoa, ja viimein tulee se break point, kun uskaltaa tehdä homman livenä.

Ääniwallissa ei tulla kuulemaan uusia temppuja, vaan Dj Massimo aikoo keskittyä mukavan tunnelman luomiseen heti ovien auettua.

– Ilta on enemmän ihan levyjen soittoa, vaikka tietysti vähän kikkailen ja skrätsäilen. Merkittävät temput teen sitten bändilivetouhuissa. Ääniwallin setissä on jokunen vielä julkaisematon, vähän soitettu biisi, eli ainakin jotain uutta tuon pöytään. Soitan suomiräppiä, mutta etikettisyistä en tietenkään kenenkään illan esiintyjän biisejä.

Ennakkoliput Tiketistä.